روز جهانی لوپوس World Lupus Day 2015/ 1394
به مناسبت روز جهانی لوپوس مراسمی در روز جمعه هجدهم اردیبهشت یکهزارو سیصد و نودو چهار ساعت ده صبح تا دوازده ظهر در تالار ایوان شمس واقع در بزرگراه شهید گمنام ابتدای بزرگراه کردستان برگزار میگردد. شرکت برای عموم دوستان گرامی مبتلا به لوپوس و خانواده های ارجمند آنان ... متن کامل
به دلیل پیشرفت در تشخیص سریع و مدیریت درست بیماری لوپوس بیشتر بیماران می توانند مانند افراد سالم زندگی معمولی داشته باشد .مراجعه کنندگان گرامى به سایت لوپوس ، داشتن یک یا چند نشانه از آنچه دراین یادداشتها آمده است ؛ الزاما نشان دهنده درگیرى با بیمارى لوپوس نمى باشد . تشخیص بیمارى تنها بایستى توسط پزشک داده شود.   ***   مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشى داشته و توصیه پزشکى تخصصى تلقى نمى شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.   ***   بیش از حد توان خود کاری انجام ندهید.   ***   افکار منفی نداشته باشید، در عوض انرژی خود را صرف امور مثبت کنید.   ***   زمان بیماری ؛ شغل شما به کمک شما نمی‌آید، بلکه دوستانتان به شما مدد می‌رسانند، پس با آنها در ارتباط باشید.   ***   همیشه راه برای همه هموار نیست، زندگى برخورد با موانع ، غلبه بر آنها و حرکت است .    ***   هیچ کس مسئول خوشحال کردن شما نیست، مگر خود شما.   ***   من برنده ام ؛ چون می دانم مشکلات مانند صخره هایی هستند که در مسیر رود وجود دارند.اگر صخره نبود ، رود هیچ آوازی سر نمی داد!   ***   کلیه مطالب ذکر شده فقط و فقط برای افزایش آگاهی شما می باشد. در صورتیکه هر گونه ابهامی در مورد بیماری تان دارید حتما باپزشک خود تماس بگیرید و از مشورت با افراد غیر متخصص خوددارى نمائید .   ***   خوب زندگی کردن همراه با بیمارى لوپوس نیازمند برنامه ریزی مناسب برای پذیرش اثراتی است که بیماری بر روی جسم(تن) ، فکر و روح ( روان‌) دارد. در حقیقت این سه پدیده جدایی ناپذیرند به دیگر عبارت ، بهبودی یکی منجر به بهبودی دیگری است.   ***   خوب زندگی کردن با لوپوس یعنی اندیشیدن درمورد توانائیها نه ناتوانی ها .
بدين وسيله به اطلاع كليه بازديد كنندگان سايت لوپوس ميرساند:
1- هر گونه اطلاع رسانی در مورد برگزاری همايش های لوپوس و جلسات پرسش و پاسخ
2- جمع آوری كمك مالی جهت انجمن حمايت از بيماران لوپوس
3- ارسال هر گونه پست الكترونيك به كاربران
تنها بايستی از طريق انجمن حمايت از بيماران لوپوس و با هماهنگی شماره تلفن 88220065 منشی انجمن لوپوس صورت بگيرد . بديهی است ارسال پست الكترونيك به كاربران، كه با هماهنگی و از طريق انجمن حمايت از بيماران لوپوس و سايت لوپوس نباشد ، مسئوليتی را متوجه اين دوسايت نخواهد كرد.
قابل توجه بیماران مبتلا به لوپوس برای پیشگیری از ابتلا به ویروس مرس
files_news_Mask[a6f881675a3cfc8f5b8e1ca4981cc977].jpg

ویروس مرس کورونا با درگیری تنفسی

MERS-CoV) Middle East Respiratory Syndrome Coronavirus

این ویروس برای اولین بار در سپتامبر 2012 شرح داده شد. تا 11 می 2014 (21 اردیبهشت 93) 538 نفر در دنیا به این ویروس آلوده شده اند که از این تعداد، 145 نفر فوت نموده اند. همه افراد مبتلا با کشورهای عربی مرتبط بوده اند.

کشورهایی که بیماران مبتلا در آنجا وجود داشته اند:عربستان سعودی- امارات متحده عربی- قطر- عمان- اردن- کویت- یمن- لبنان

کشورهایی که بیماران مبتلا به آن کشور ها سفر نموده اند شامل: انگلستان- فرانسه- تونس- ایتالیا- مالزی- ترکیه

نکات کلیدی در مورد ویروس مرس:

1- ویروس MERS-CoV برای انسان جدید است و با درگیری تنفسی و مرگ و میر بالا همراه است .

2- هنوز به طور کامل مشخص نیست که منشا ویروس کجاست و چگونه منتشر می شود.

3- هنوز واکسن و یا درمان خاصی برای این ویروس وجود ندارد .

4- در تعدادی از موارد، ویروس از افراد آلوده در اثر تماس نزدیک به افراد دیگر منتقل شده است .

5- توصیه می شود برای جلوگیری از انتقال بیماری ، به این نکات توجه فرمایید:

· شستن دست ها

· استفاده از دستمال موقع عطسه یا سرفه

· اجتناب از دست زدن به صورت با دست نشسته

· ضد عفونی نمودن سطوح در معرض تماس با افراد آلوده

· دور بودن از افراد بیمارو کسانی که به تازگی از مسافرت به کشورهای یاد شده بازگشته اند.

توصیه می شود در صورت نداشتن ضرورت، تا برطرف نشدن خطر این ویروس از مسافرت به کشورهایی که این ویروس درآن یافت شده است پرهیز نمایید و یا در صورت مسافرت، برای جلوگیری از ابتلا به بیماری، توصیه های فوق را رعایت نمایید.

دکتر سید طاهره فائزی

متخصص داخلی- فوق تخصص روماتولوژی

مدیر عامل انجمن حمایت از بیماران مبتلا به لوپوس

(http://www.cdc.gov/coronavirus/mers/interim-guidance.html).