روز جهانی لوپوس World Lupus Day 2015/ 1394
به مناسبت روز جهانی لوپوس مراسمی در روز جمعه هجدهم اردیبهشت یکهزارو سیصد و نودو چهار ساعت ده صبح تا دوازده ظهر در تالار ایوان شمس واقع در بزرگراه شهید گمنام ابتدای بزرگراه کردستان برگزار میگردد. شرکت برای عموم دوستان گرامی مبتلا به لوپوس و خانواده های ارجمند آنان ... متن کامل
به دلیل پیشرفت در تشخیص سریع و مدیریت درست بیماری لوپوس بیشتر بیماران می توانند مانند افراد سالم زندگی معمولی داشته باشد .مراجعه کنندگان گرامى به سایت لوپوس ، داشتن یک یا چند نشانه از آنچه دراین یادداشتها آمده است ؛ الزاما نشان دهنده درگیرى با بیمارى لوپوس نمى باشد . تشخیص بیمارى تنها بایستى توسط پزشک داده شود.   ***   مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشى داشته و توصیه پزشکى تخصصى تلقى نمى شوند و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.   ***   بیش از حد توان خود کاری انجام ندهید.   ***   افکار منفی نداشته باشید، در عوض انرژی خود را صرف امور مثبت کنید.   ***   زمان بیماری ؛ شغل شما به کمک شما نمی‌آید، بلکه دوستانتان به شما مدد می‌رسانند، پس با آنها در ارتباط باشید.   ***   همیشه راه برای همه هموار نیست، زندگى برخورد با موانع ، غلبه بر آنها و حرکت است .    ***   هیچ کس مسئول خوشحال کردن شما نیست، مگر خود شما.   ***   من برنده ام ؛ چون می دانم مشکلات مانند صخره هایی هستند که در مسیر رود وجود دارند.اگر صخره نبود ، رود هیچ آوازی سر نمی داد!   ***   کلیه مطالب ذکر شده فقط و فقط برای افزایش آگاهی شما می باشد. در صورتیکه هر گونه ابهامی در مورد بیماری تان دارید حتما باپزشک خود تماس بگیرید و از مشورت با افراد غیر متخصص خوددارى نمائید .   ***   خوب زندگی کردن همراه با بیمارى لوپوس نیازمند برنامه ریزی مناسب برای پذیرش اثراتی است که بیماری بر روی جسم(تن) ، فکر و روح ( روان‌) دارد. در حقیقت این سه پدیده جدایی ناپذیرند به دیگر عبارت ، بهبودی یکی منجر به بهبودی دیگری است.   ***   خوب زندگی کردن با لوپوس یعنی اندیشیدن درمورد توانائیها نه ناتوانی ها .
بدين وسيله به اطلاع كليه بازديد كنندگان سايت لوپوس ميرساند:
1- هر گونه اطلاع رسانی در مورد برگزاری همايش های لوپوس و جلسات پرسش و پاسخ
2- جمع آوری كمك مالی جهت انجمن حمايت از بيماران لوپوس
3- ارسال هر گونه پست الكترونيك به كاربران
تنها بايستی از طريق انجمن حمايت از بيماران لوپوس و با هماهنگی شماره تلفن 88220065 منشی انجمن لوپوس صورت بگيرد . بديهی است ارسال پست الكترونيك به كاربران، كه با هماهنگی و از طريق انجمن حمايت از بيماران لوپوس و سايت لوپوس نباشد ، مسئوليتی را متوجه اين دوسايت نخواهد كرد.
  [ تاریخ سوال : ۲۹ فروردين ۱۳۹۰ (۲۰:۳۱) ]

  با سلام و عرض ادب.خواستم بدونم چه غذاهایی برای این بیماری مفید و چه غذایی مضر است.در ضمن اینجانب حامله میباشم

[ تاریخ پاسخ : ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۰ (۱۷:۳۴) ]

  دوست گرامی سلام

بسته به اینکه بیماری لوپوس ، چه ارگان هایی از فرد مبتلابه لوپوس را درگیر کرده باشد رژیم غذایی فرد فرق میکند . مثلا اگر فرد دچار ازدیاد فشارخون باشد رژیم فشارخون برایش گذاشته خواهد شد اگر نارسایی کلیه داشته باشد رژیم غذایی افراد دچار نارسایی کلیه را باید داشته باشد ، اگر اضافه وزن داشته باشد رژیم غذایی برای کاهش وزن را رعایت کند و اگر دفع پروتئین داشته باشد رژیم غذایی کم پروتئین ، و در بعضی افراد محدودیت در مصرف مایعات . بانوان باردار نیز بسته به اینکه دچار ازدیادفشارخون و یا دفع پروتئین باشند یا نه رژیم غذایی شان فرق میکند . و اگر هیچکدام از این موارد را نداشته باشند بنا بر دستور پزشک معالج رژیم غذایی آزادتری خواهند داشت ، بنابراین در مورد رژیم غذایی هر فرد بایستی از پزشک معالج که کاملا در جریان وضعیت فرد میباشد سئوال شود ، ولی بطور کل فست فودها و غذاهای آماده مضر میباشند . هیچکس نمیتواند منکر اثرات سودمند یک رژیم غذایى با برنامه ریزى درست باشد . رژیم غذائی خاصی برای لوپوس وجود ندارد. فرد بایستی یک رژیم غذائی شامل میوه و سبزیجات تازه، غلات، مقدار مناسب گوشت، مرغ و روغن ماهی را داشته باشد. امگا 3 موجود در روغن ماهی امکان ابتلا به بیماریهای قلبی و فشار خون را کاهش میدهد. قبل از استفاده از هرگونه ویتامین یا جایگزین غذا با دکتر خود مشورت نمائید چون اینها ممکن است با داروهای مصرفی تداخل پیدا کنند. ممکن است به دلیل استفاده از دارو یا تخریبی که لوپوس در بدن ایجاد کرده است مجبور باشید مصرف بعضی از غذاها را کاهش دهید یا به کلی آنها را مصرف نکنید.

• اگر از استروئید( کورتون) استفاده می کنید بایستی میزان استفاده از چربی و نمک را در رژیم خود به حداقل برسانید.

• اگر Osteoporosis ( پوکى استخوان) دارید بایستی با اجازه پزشک معالج غذاهایی با میزان کلسیم بالا را به طور روزانه مصرف نمائید تا در رشد استخوانها کمک نمایند. مثل: سبزیجات با برگ سبز تیره (اسفناج، براکلی)، شیر، پنیر و ماست یا قرصهای کلسیم با ویتامین دی.

( بیماران لوپوس با درگیرى کلیه در مورد مصرف لبنیات با پزشک خود مشورت نمایند به دلیل آنکه میزان نمکى که در لبنیا ت موجود میباشد براى‌بیماران با درگیرى‌کلیه مناسب نمیباشد).

• میزان مصرف نمک و مایعات (مایعات پنهان مانند میزان آبى که حتى در یک خیار موجود میباشد و بیمار آن را بعنوان مصرف مایعات به حساب نمى آورد . ) در بیماران لوپوس با درگیرى کلیه بایستى با مشورت پزشک معالج باشد. مطالب این سایت تنها جنبه اطلاع رسانی و آموزشى داشته و نباید آنها را جایگزین مراجعه به پزشک جهت تشخیص و درمان دانست.

شاد و سلامت باشید .